scam,scam,scameri, jvkmovers company jvkmoverscompanys@gmail.com

scam,scam,scameri, jvkmovers company jvkmoverscompanys@gmail.com


jvkmovers company jvkmoverscompanys@gmail.com

08.11.2017. 19:58
коме ја
   
Преведи поруку
Искључи за: хрватски

JVK INTERNATIONAL MOVERS DELIVERY

COMPANY AND SECURITY SERVICE.
DAKAR SENEGAL.
 
  Gospodine.
Mi JVK International Movers Dostava i Sigurnosna služba Dakar Senegal Regionalna podružnica u Africi, upravo smo primili pošiljku s Računom Ne: YS645P i vašim osobnim podacima kao konačnom primatelju pošiljke koju nam je poslao Spc. Gospođica Monica iz YEMEN-a. Pošiljka stiže i upisuje se u našu poslovnu bazu podataka.
Zapravo Spc. Gospođica Monica je platila pristojbu pošiljke u YEMEN-u, ali saznamo da nije platila NAKNADE OSIGURANJA i pristojbe za ulazak, jer je osiguranje i ulazna pristojba obično plaćeni ovdje u našem glavnom Senegalskom uredu, pa vas pozivamo da surađujete s iznos osiguranja koji je iznosio 800 eura prije nego što paket počne ishoditi u vašu zemlju za konačnu isporuku kako je pohranjena.

Za hitno odlaska i isporuke vaše pošiljke, morate poslati gore navedeni iznos od 800 eura putem zapadnog unovčavanja novčanog novca ili novčanog gramta u našem odjelu za logističku obradu čim prije s dolje navedenim podacima;
 
NAZIV NAJNOVIJE: ------------------ Abel Breath.

ADRESA: ------------------ Dakar Senegal.
Država: ------------------ Senegal
GRAD: ------------------ Dakar

                
 Kada izvršite uplate, obavijestite nas putem potvrde Western Uniona kako bi se konačna registracija počela poduzeti sve što je potrebno da bude učinjeno prije odlaska u vašu zemlju. Naš časnik za isporuku stići će u vašu kućnu adresu svaki dan kada ga poželite da stigne u vašu stambenu zemlju. Sve što trebamo je za vašu obavijest i vaša će pošiljka biti isporučena sigurno kao što je bila registrirana.

 znači, dok ste dužni poslati navedeni fond, 800 eura za osiguranje pošiljke koji će pokriti vaš paket iz Azije u vašu zemlju.

Naš prioritet je da vam bolje i brže služimo, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo da nas kontaktirate (jvkmoverscompanys@gmail.com) za više direktiva / pojašnjenja. Hvala na razumijevanju i suradnji.

Коментари

Популарни постови са овог блога

scam ,scam ,scameri, Ashlyn Harris

scam,scam, scameri, schieble brown , schieblebrown1@gmail.com